Devínske bravčové karé
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1500
g
bravčové karé
30
g
sardelová pasta
3
g
rasca
3
g
mletá sladká paprika
100
g
bravčová masť
30
g
soľ
50
g
hladká múka
50
g
cesnaku
postup
1.
Bravčové karé vyspikujeme očisteným cesnakom, osolíme, na pekáč dáme masť, trocha vody, vložíme naň pripravené mäso a dáme do horúcej rúry upiecť.
2.
Až má mäso peknú farbu, vyberieme pekáč z rúry, mäso odložíme, do šťavy, do ktorej dáme hladkú múku, pomiešame a pekáč vložíme späť do rúry. Častejšie miešame a opražíme do žlta.
3.
Pirdáme rascu, sardelovú pastu, soľ, pár minút opražíme, pridáme sladkú papriku, zalejeme litrom vriacej vody. Pridáme pečenú mäso a necháme spolu dusiť, až je mäso mäkké.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.