Quiches s krabom a limetkou
18
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
lístkové cesto
2
ks
vajce
3/4
hrnček
kokosová smotana
2
ČL
limetová šťava
200
g
krabie mäso
1
PL
čerstvá pažítka
postup
1.
Rúru predhrejeme na 210 °C. Vymastíme 18 formičiek, alebo koľko máme a opakujeme pečenie.
2.
V malej miske trochu rozšľaháme vajcia a pridáme zvyšné prísady. Osolíme a okoreníme bielym korením. Na každý quiches z cesta položíme asi lyžicu plnky.
3.
Pečieme 30 minút. Počas pečenie sa koláčik nadvihne. Podávame teplé.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.