Hríbové omelety
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
ks
vajce
2
PL
mlieko
3
KL
olej
soľ
Plnka
160
g
čerstvé huby
1
ks
cibuľa
1
KL
olej
mleté čierne korenie
voda
soľ
postup
1.
Vyšľaháme vajcia s mliekom, osolíme a na vymastenej panvici upečieme omelety, ktoré naplníme hríbovou plnkou.
2.
Plnku pripravíme tak, že na oleji speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme pokrájané očistené hríby, okoreníme, osolíme a trošku podlejeme vodou a udusíme domäkka. Naplnené omelety s hríbovou plnkou servírujeme so sezónnym šalátom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.