Piškóta s čerešňami
20
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
polohrubá múka
150
g
krupicový cukor
100
ml
mlieko
5
ks
vajce
1/2
ks
kypriaci prášok
podľa chuti
čerešne
postup
1.
Oddelíme žĺtky od bielkov a vyšľaháme s cukrom do svetlej peny. Potom po častiach vmiešame mlieko a preosiatu múku zmiešanú s práškom do pečiva. Nakoniec zapracujeme tuhý sneh z bielkov.
2.
Cesto nalejeme na vymastený a vysypaný plech a na husto poukladáme čerešne. Pečieme pri teplote 180°C približne 35 minút.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.