Benediktínske vajce
1
porcia
13
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
plátky
toastový chlieb
50
g
losos údený
2
plátky
syr Eidam
1
KL
maslo
1
ks
vajce
1
KL
majonéza
1
KL
horčica
1
hrsť
rukola
1
PL
ocot
postup
1.
V hriankovači opečieme toastovací chlieb a namastíme ho maslom. Na jeden toast položíme plátok údeného lososa, lístky šalátu a prikryjeme druhým chlebíkom, na ktorý položíme plátok syra.
2.
Do vriacej vody prilejeme ocot a veľmi opatrne do nej rozbijeme vajíčko, ktoré varíme "dostratena". Lyžicou s dierkami ho vyberieme a položíme na vrchný toastovací chlieb, ktorý následne polejeme majonézou ochutenou horčicou. Toast posypeme zvyšnou rukolou. Vajce môžme aj okoreniť a posoliť podľa našej chute.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.