Bystrické pliecko
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
1000
g
bravčové pliecko
700
g
cibuľa
150
g
masť
150
g
hladká múka
1000
ml
vývar
50
g
cesnaku
2
g
mleté čierne korenie
30
g
soľ
postup
1.
Vykostené pliecko zrolujeme, zviažeme a dáme do osolenej vriacej vody. Varíme do mäkka asi 1,5 h.
2.
Medzitým pripravíme svetlú zápražku na časti cibuli, zalejeme vývarom, pridáme cesnak a dochutíme.
3.
Ostatnú cibuľu nakrájame na tenké plátky, zpeníme do ružova a kladieme na plátky mäsa poliaté omáčkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.