Jemná cibuľová polievka
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
800
g
cibuľa
100
g
maslo
2500
ml
vývar
50
g
soľ
1
g
mleté čierne korenie
400
g
veka
35
g
údený oštiepok
15
g
polievkové korenie
postup
1.
Polovicu cibule nakrájame na kolieska, druhú polovicu na kocky a upražíme do zlatista na masle.
2.
Tento cibuľový základ zalejeme vriacim vývarom, osolíme a okoreníme. Polievku varíme zvoľna 20 min.
3.
Z veky nakrájame toasty, obložíme plátkom syra a upečieme do chrumkava. Rozdelíme na menšie časti, kladieme ako zložku do polievky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.