Vajcia plnené lososovou pomazánkou
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
vajce
100
g
maslo
100
g
údený losos
100
ml
mlieko
2
PL
majoránka
2
PL
kyslá pochúťková smotana
petržlenová vňať
kryštálový cukor
soľ
paradajka
postup
1.
Vajcia vložíme do vody a privediem do varu, varíme aspoň 8 minút ( na tvrdo ). Ochladíme ich a zbavíme škrupiny. Potom ich pozdĺžne prerežeme na polovicu a opatrne vyberieme žĺtka. Tie potom vložíme do misy, pridáme mäkké maslo, polovicu lososa, trochu mlieka a všetko spolu riade rozmixujeme. Pripravenú zmes vložíme do cukrárenského vrecka a potom vajcia naplníme touto pomazánkou.
2.
Na tanier položíme obrúsok a na okreje taniera poukladáme polovice plátkov paradajky. Na servítku položíme naplnené vajcia a ozdobíme kúskami lososa, ktoré sme si odložili. Vajcia potom polejeme zmesou kyslej smotany a ozdobíme lístkami zelenej petržlenovej vňate.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.