Pridať recept

FOTORECEPT:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
30
porcií
62
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vajcia
5 PL
cukor práškový
6 PL
múka polohrubá
1 ks
kypriaci prášok do pečiva
plnka
8 dl
mlieko
2 ks
vanilkový puding DrOetker
4 PL
kryštálový cukor
125 g
maslo
250 g
jemný tvaroh
1 ks
vanilínový cukor DrOetker
podľa chuti
práškový cukor
1 ks
želatína číra DrOetker
podľa chuti
cukor do želatiny
podľa chuti
čerstvé jahody

postup

1.

Upečieme si piškotu tak,že si najprv vyšľaháme bielky,pridáme cukor,a vyšľaháme do tuhá.Potom pridáme žltky a zašľaháme.Zľahka zamiešame múku s kypriacim práškom a vylejeme na plech vystlaný papierom.Upečieme.po upečení necháme vychladnúť a stiahneme papier.

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
 
2.

Uvaríme plnku s mlieka,pudingu a cukru.

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
3.

Ešte do horúceho zamiešame maslo kým sa nerozpustí a miešame,kým sa nevstrebe,Necháme prechladnúť.

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
4.

Tvaroh dáme do misky a zamiešame cukor,pridáme puding a zmiešame.

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
5.

Cesto rozrežeme na polovicu,na jednú polku natrieme časť plnky na plnku poukladáme štvrťky jahôd,Časť plnky dáme potom na vrch.Trochu plnky si necháme na okraj a to si ozdobnou trubičkou urobíme s plnky lem,aby želatina nestekla.

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
6.

Na plnku položíme druhu polku cesta

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
7.

a potrieme plnkou.

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
8.

Na plnku si zasa naukladáme jahody a urobíme s plnky lém.Podľa návodu urobíme želatinu,necháme prechladnúť a potom nalejeme na jahody.Necháme stuhnúť.

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
9.

Dobrú chuť!

Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Fotorecept:Tvarohové rezy s jahodovou príchuťou
Zdroj: anka813
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Čerstvé jahody
Jahody ako maľované a čerstvé celý týždeň, najlepší TRIK! Žiadna pleseň, chuť úžasná, takto ich udržíte dlho čerstvé
Jahody sú v sezóne - bohužiaľ, sú to aj majstri plesní. Našťastie existuje niekoľko trikov, ktoré môžeme...
Míša rezy
Všetci pýtajú dupľu: Obľúbené Míša rezy pre všetky vekové kategórie
Výborné Míša rezy v jednoduchom recepte, ktorý chutí každému.
Jahody, šľahačka a snehové pusinky (Eton mess)
Jahody so šľahačkou: 10 overených receptov na nepečené dezerty zo sladkých jahôd a poctivej smotany
Jedným zo stálych dezertov v ponuke cukrární nášho detstva bolo jednoduché spojenie jahôd a šľahačky...
Jahodové rezy
10 receptov na famózne jahodové rezy
Jahody všade kam sa pozriete! Krásna, sladká a voňavá sezóna, ktorú všetci milujeme...
Ľahučká roláda so smotanovým krémom a jahodami
Pri jednoduchosti, vizuále a chuti tejto klasickej letnej pochúťky blednú aj tie najdekadentnejšie dezerty.
Kto má rád jahody, mal by o tom vedieť! Toto sa stane, keď ich budeme jesť každý deň
Ten, kto má rád jahody, by mal o tom vedieť! Toto sa stane, keď ich budeme jesť každý deň
Vychutnávate si sezónu jahôd naplno? Tušíte však, čo sa stane, keď ich budeme jesť každý deň?