FOTORECEPT: Jahodová torta s čokoládou a rebarborovým krémom
45
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
Cesto
17
PL
polohrubá múka
17
PL
mlieko
8
PL
cukor
9
PL
olej
2
ks
vajce
1
ks
vanilkový cukor
1
ks
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
Krém
6
stoniek
rebarbora
50
g
cukor
1
ks
šľahačka DrOetker
postup
1.
Všetky suroviny zamiešame a vylejeme do tortovej formy. Vystlala som ju papierom na pečenie. Alebo vymastíme a vysypeme múkou.
2.
Na cesto poukladáme jahody.
3.
Upečieme pri 180 st. C 30 - 40 minút.
4.
Po vychladnutí korpus prerežeme.
5.
100 g čokolády a 50 g Hery rozpustíme vo vodnom kúpeli, netrieme na spodnú časť a prikryjeme druhou časťou korpusu.
6.
Rebarboru očistíme, nakrájame a podusíme s cukrom asi 10 minút.
7.
Vyšľaháme šľahačku podľa návodu a zamiešame do nej vychladnutú rebarboru. Nanesieme na tortu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.