FOTORECEPT: Španielsky vtáčik
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
700
g
hovädzie stehno
3
ks
vajce
2
ks
mrkva
100
g
slanina
3
ks
kyslá uhorka
podľa chuti
olej, soľ, korenie čierne mleté, hladká múka, horčica
postup
3.
Mäso naklepeme, osolíme,okoreníme, potrieme horčicou a do stredu každého dáme plátok vajca, mrkvy uhorky a slaniny.
6.
Tieto závitky dáme do kastróla, v ktorom sme na oleji orestovali cibuľku, opečieme z každej strany
8.
Podlejeme vodou, osolíme a zakryté dusíme, kým mäsko nie je mäkké.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.