Lístkové orechové rožky
15
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
lístkové cesto
200
g
vlašské orechy
100
g
detské piškóty
50
g
hrozienka
100
ml
mlieko
1
ks
vajce
80
g
práškový cukor
postup
1.
Cesto si rozvaľkáme na pomúčenej doske na hrúbku asi 3 mm a nakrájame na štvorce.
2.
Plnka: Orechy a piškóty pomelieme,pridáme umyté a posekané hrozienka a zalejeme teplým mliekom. Pridáme práškový cukor a premiešame. Orechovú plnku nanášame na pokrájané štvorce.
3.
Každý zviňieme do tvaru rožka a uložíme na plech. Povrch rožtekov potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme do zlatista. Vychladnuté rožky posypeme práškovým cukrom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.