Poľské zrazy
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
hovädzie plece
20
g
masť
20
g
strúhanka
40
g
cibuľa
60
g
žemľa
1/2
ks
vajce
60
g
údená slanina
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
Jemne zomleté mäso osolíme, okoreníme, pridáme postrúhanú cibuľu, vajce, namočenú, vytlačenú žemľu a spolu dobre premiešame. Na doske posypanej strúhankou rozdelíme masu na rovnaké kusy, ktoré roztlačíme. Na ne poukladáme plátky slaniny, stočíme a vyformujeme karbonátky, na masti opečieme. Trochu podlejeme vodou a dusíme. Podávame so šalátom, chlebom, zemiakmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.