Cigánska roštenka
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hovädzia roštenka
100
g
údená slanina
30
g
masť
20
g
cibuľa
10
g
rajčiakový pretlak
10
g
hladká múka
podľa chuti
soľ, čierne korenie mleté
trochu
voda
postup
1.
Z odležaného mäsa nakrájame rezne asi 1 cm hrubé, naklepeme, opečieme na masti a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu. Popražíme, pridáme rajčiakový pretlak, čierne korenie, soľ, podlejeme vodou a prikryté dusíme.
2.
Mäkké mäso zaprášime múkou, podľa potreby šťavu rozriedime vodou a povaríme. Slaninu pokrájame na plátky, opražíme a položíme ich na hotové roštenky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.