Hubová kaša
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
huby
50
g
slanina
30
g
múka
1
dl
červené víno
1
dl
kečup
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
trochu
majorán
podľa chuti
soľ
postup
1.
Posekanú cibuľu s rozotretým cesnakom opražíme na slanine, pridáme huby, zomleté v mlynčeku na mäso, múku, kečup, majorán, soľ a všetko dobre premiešame a udusíme.
2.
Keď kaša zhustne, odstavíme ju a dochutíme červeným vínom. Podávame so zemiakovými hranolkami alebo samostatne so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.