FOTORECEPT: Tvarohový nepečený dezert
8
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
piškoty destké okrúhle
2
ks
mäkký tvaroh
2
ks
smotana kyslá
300
g
červené ríbezle
1
balíček
želatina tortová červená
2
balíčky
vanilkový cukor
2
PL
kryštálový cukor
postup
1.
Pripravíme si suroviny na výrobu tejto nepečenej torty. Ríbezle mám ešte z minuloročnej vlastnej úrody.
2.
Najprv si z ríbezlí, vanilkového cukru a tortového želé (červeného), uvaríme zmes, ktorú necháme vychladnúť (želé si rozriedime asi v 1PL vody a pridáme do ríbezlí).
3.
V miske zmiešame smotany s tvarohmi a vanilkovým cukrom ( kto chce sladšie,môže si pridat aj cukor)
4.
V tortovej forme začíname ukladať piškóty tak, že vystelieme dno formy piškótami rovným naspodok.
5.
Potom nanesieme zmes tvarohu a smotany a na to dáme vychladnutú ríbezľovú želatínovú zmes.
7.
A nakoniec to zatrieme zvyškom tvarohovo-smotanovej zmesi. Ozdobíme zvyškom piškot.
8.
Túto nepečenú tortu zakryjeme potravinárskou fóliou a dáme do chladu na zoznámenie sa. Krájame porcie.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.