Teľací perkelt so šampiňónmi
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
teľacie mäso
4
PL
olej
100
g
čerstvé šampiňóny
podľa chuti
soľ
1
KL
mletá červená paprika
3
dl
mäsový vývar
30
g
hladká múka
2,5
dl
kyslá smotana
postup
1.
Mäso pokrájame na kocky, opražíme na oleji, pridáme očistené pokrájané šampiňóny a dusíme do mäkka.
2.
Potom zmes osolíme a dochutíme červenou paprikou. Všetko podlejeme vývarom, prikryjeme a ešte podusíme.
3.
Šťavu zahustíme múkou opraženou nasucho a povaríme. Nakoniec primiešame smotanu.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.