Domáci orieškový krém
6
porcií
200
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
ml
biely jogurt
140
g
vlašské orechy
1
balíček
vanilkový cukor
1
PL
Nutella
1,5
PL
želatína
postup
1.
Biely jogurt zmiešame v miske s nutelou a vanilkovým cukrom. Želatínu rozpustíme vo vlažnej vode podľa návodu na obale. Pridáme ju k jogurtovej zmesi a premiešame. Nakoniec pridáme nasekané vlašské orechy a celý krém zľahka zamiešame.
2.
Prelejeme ho do olejom vymastenej formy alebo formičiek a vložíme do mrazničky. Mrazíme približne 3 hodiny, potom orieškový krém vyklopíme a môžeme podávať so šľahačkou a čokoládovým topingom.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.