Pridať recept

Ovocná hrnčeková bublanina

ingrediencie

2 hrnčeky
polohrubá múka
1 hrnček
kryštálový cukor
1,5 hrnčeky
mlieko
1 dl
olej
1 ks
vajce
1 ks
Zlatý klas
1 ks
prášok do pečiva
1 ks
vanilkový cukor
podľa chuti
ovocie

postup

V jednej mise zmiešame všetko sypké, v druhej mise všetko, čo sa leje + vajíčko. Potom zmiešame obsah oboch mís a vylejeme na vymastený a hrubou múkou vysypaný plech. Na cesto poukladáme ovocie. Pečieme pri teplote 200°C 15 minút. Mierne vychladnutý koláč môžeme ozdobiť čokoládovými kúskami. Dobrú chuť!:)
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať