Pridať recept

Krémová polievka z čerstvého hrášku

Krémová polievka z čerstvého hrášku
Zdroj: najkucharka

ingrediencie

300 g
čerstvý hrášok
1 zväzok
karotka
1 ks
mladá cibuľka
2,5 dl
zeleninový vývar
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
2 dl
kyslá smotana

postup

1.
Hrášok, karotku a cibuľku očistíme, nakrájame a zalejeme vodou. Dáme variť. Po tom ako privedieme polievku do varu ju dochutíme a varíme kým zelenina bude mäkká.
 
2.
Polievku odstavíme a pomocou ponorného mixéra rozmixujeme. Pridáme zeleninový vývar a varíme.
3.
Pred podávaním polievku ozdobíme kyslou smotanou a bylinkami. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Krémové polievky s nivou
Zahrejte sa: S dvoma jesennými, krémovými polievkami s nivou
Karfiol a tekvica v dvoch vynikajúcich, super jednoduchých polievkach ozvláštnených prídavkom syra s modrou plesňou.
Krémové polievky v chrumkavom bochníku
Poctivá večera: Krémové polievky v chrumkavom bochníku
Vynikajúca kombinácia chrumkavého pečiva a poctivej krémovej polievky.
Karfiolová polievka s jarnou zeleninou
Keď dostanete chuť na krémovú polievku, siahnite po karfiole
Vďačná polievka z čerstvej zeleniny, ktorá zasýti a zahreje na duši.
Pripravujete hrachovú polievku? Vzdajte sa jedného kroku, ušetríte čas a bude rovnako chutná
Pripravujete hrachovú polievku? Vzdajte sa jedného kroku, ušetríte čas a bude rovnako chutná
Máme pre vás tip, ako uvariť výbornú hrachovú polievku a ušetriť pár minút navyše.
Riedka gulášová polievka
Polievky na každú príležitosť!
Nie je polievka ako polievka! Tu je zoznam tých naj, zoradených podľa chodov.
Najlepšie krémové polievky na zahriatie
Keď vonku zavládne sychravé počasie a chlad, je poctivá, hustá a hlavne horúca polievka tou najlepšou voľbou...