FOTORECEPT: Živánska pochúťka
3
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
plátky
bravčová krkovička
3
ks
cibuľa
150
g
klobása údená
100
g
slanina prerastaná
9
ks
zemiaky veľké
podľa chuti
kečup, soľ, korenie čierne mleté, horčica, olej, rasca
postup
2.
Krkovičku umyjeme,naklepeme, pokrájame si cibuľu, slaninku a klobásku na plátky.
3.
Na alobal položíme jednotlivé mäská, potom osolíme,okoreníme, potrieme horčicou a kvapneme trocha kečupu na každý plátok. Každé mäsko na iný alobal.
4.
Potom na mäsko navrstvíme nakrájanú klobásku, cibuľu a slaninku.
5.
Na koniec na vrch dáme pokrájané zemiaky, ktoré osolíme a posypeme rascou mletou. Môžeme pokvapkať olejom.
6.
Jednotlivé mäsá na alobale zabalíme a dáme do pekáča, ktorý podlejeme vodou. Pečieme v rúre na 200 stupňov cca 45 minút.
7.
Potom balíčky rozbalíme a necháme dopiecť,aby sa zemiaky opiekli. Zapekáme cca 15 minút.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.