Kačica na pive
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
kačica
trochu
drvená rasca
podľa chuti
med
podľa chuti
sójová omáčka
1
ks
tmavé pivo
podľa chuti
soľ
postup
1.
Umytú kačicu posolíme. Kačicu posolíme aj zvnútra a posypeme drvenou rascou. Necháme ju odstáť zhruba 6 hodín kým ju budeme spracovávať.
2.
Po odstatí kačicu vložíme do pekáča, polejeme pivom a dáme piecť. Počas pečenia môžme poliať niekoľko krát kačicu výpekom. Pred dopečením kačicu potrieme medom, ktorý sme predtým zmiešali so sójovou omáčkou a dopečieme.
3.
Tip: Najlepšia kačica je so zemiakovými lokšami.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.