Znojemská pečienka
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
hovädzie zadné mäso
4
ks
kyslé sterilizované uhorky
2
ks
mrkva
1
ks
petržlen
1
ks
zeler
2
ks
cibuľa
trochu
mleté čierne korenie
1
štipka
nové korenie
1
štipka
mleté čierne korenie
trochu
soľ
2
PL
tuk
2
PL
hladká múka
trochu
olej
postup
1.
Na olej dáme na kocky pokrájanú koreňovú zeleninu, cibuľu a korenia. Pridáme osolené mäso, opečieme, zalejeme teplou vodou a dusíme domäkka.
2.
Mäkké mäso vyberieme, omáčku zahustíme zápražkou, necháme prevrieť, dochutíme a precedíme. Nakoniec pridáme na kocky pokrájané uhorky.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.