Rybí špíz Côte d´ Azur
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
filé z tresky
100
g
plátky slaniny
1
ks
zelená paprika
1
balíček
cherry paradajky
trochu
grilovací olej
postup
1.
Rybie filé nakrájame na malé kúsky. Naložíme ich na 30 minút do grilovacieho oleja. Plátky slaniny rozpolíme, papriku nakrájame na malé kúsky, odstránime z nej jadierka a dužinu.
2.
Paradajky rozkrojíme na polovičky. Všetky suroviny striedavo napichujeme na 4 špízy a potrieme grilovacím olejom. Grilujeme vo vopred vyhriatom grile asi 10 minút, pričom špízy niekoľkokrát obraciame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.