Pridať recept

FOTORECEPT: Pudingovo-smotanový koláč

8
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Piškóta

4 ks
vajce
1 balíček
vanilínový cukor
1 balíček
prášok do pečiva
1 dl
voda
1 dl
olej
200 g
práškový cukor
200 g
múka hladká

Puding-plnka

1/2 liter
mlieko
1 balíček
smotanovo-vanilkového pudingu
1 balíček
vanilínový cukor
4 PL
kryštálový cukor

Poleva

2 tégliky
kyslá smotana
4 PL
práškový cukor
1 balíček
vanilínový cukor

postup

1.

Vymiešame vajíčka s cukrom a vanilkou. Pridáme olej a premiešame. Pridáme vodu a opäť premiešame. Nasypeme múku a prášok o pečiva a opäť spolu premiešame. Vylejeme na pripravený, vymastený a múkou vysypaný plech.

Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Zdroj: sylweliee
 
2.

Uvaríme puding, vylejeme ho na surové cesto, môžme si pomôcť naberačkou. Postupne ho vylievame po celom ceste.

Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Zdroj: sylweliee
3.

Pečieme na 150° 45 minút.

Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Zdroj: sylweliee
4.

Kým je ešte koláč horúci, natrieme naňho smotanovú polevu a posypeme škoricovým cukrom.

Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Zdroj: sylweliee
5.

Dobrú chuť!:)

Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Fotorecept: Pudingovo-smotanový koláč
Zdroj: sylweliee
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Tie najlepšie pudingové koláče: Rezy, ktorým nikto neodolá
Tie najlepšie pudingové koláče! Týmto zaručene nikto neodolá
Patríte medzi milovníkov sladkých maškrtiek? Vyskúšajte naše fantastické pudingové rezy.
Polievka
Tip na nedeľný obed: Švédske guľky so smotanou
Magazín Dobrú chuť vám prináša tip na nedeľný obed. Pozostáva z polievky, hlavného jedla a dezertu.
Videorecept: Strakatý pudingáč s jahodami
Strakatý pudingáč s jahodami
Vynikajúci strakatý koláč plný pudingu a čerstvého ovocia.
TOP 10 krémových zákuskov
TOP 10 krémových zákuskov (nielen) na blížiace sa sviatky
Vybrali sme desať najlepších dezertov za posledný mesiac, ktoré vás celkom určite inšpirujú a nadchnú.
Pani Walewska
Kráľovná všetkých chutí! Pani Walewska: Výnimočne krehký dezert, ktorý sa rozplýva na jazyku
Výnimočný dezert na bežné dni, ale vďaka efektnému vrstveniu vhodný aj na veľké oslavy.