Plnená broskyňa
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
pohár
broskyňa
150
g
pečené mäso
100
g
sterilizovaná uhorka
100
g
šunka
2
ks
jablko
50
g
sterilizovaný hrášok
100
g
majonéza
soľ
práškový cukor
citrón
2
PL
smotana
mleté čierne korenie
šľahačková smotana
citrónová šťava
postup
Broskyne rozpolíme na dve polovice a na okamih vložíme do vriacej vody. Vyberieme a položíme na plytký tanier. Naplníme plnkou. Plnku pripravíme z uhoriek, mrkvy, šunky, mäsa a jabĺk, ktoré sem nakrájali nadrobno. Potom pridáme hrášok, majonézu dochutenú soľou, cukrom, smotanou, citrónovou šťavou a mletým čiernym korením. Napokon ozdobíme zeleným lístkom alebo trochou šľahačky.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.