Bravčové mäso na karí
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
bravčové mäso
mleté čierne korenie
soľ
kari korenie
cesnaku
smotana
maizena
olej
mrkva
sterilizovaná uhorka
postup
Mäso nakrájame na pásiky, ktoré osolíme a ponoríme ich do nálevu, ktorý pripravíme z olivového oleja, sušeného cesnaku, z mletého čierneho korenia a korenia karí. Riadne premiešame a necháme odstáť v náleve aspoň hodinu. Mäso potom vyberieme a na miernom ohni opekáme domäkka. Prilejeme smotanu, pridáme nestrúhanú sterilizovanú uhorku, nakrájané malé uhorky. Všetko povaríme a napokon zahustíme maizenou. Pokrm podávame s uvarenými cestovinami alebo s dusenou ryžou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.