Plnená roláda z mletého mäsa
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
bravčová mäso
350
g
kuracie mäso
120
g
údená slanina
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
6
ks
kyslá uhorka
5
ks
vajce
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
trochu
strúhanka
postup
1.
Bravčové a kuracie mäso umyjeme, osušíme a pomelieme na mäsovom mlynčeku. Do misky pridáme nadrobno nakrájanú slaninu a cibuľu, prelisovaný cesnak, nadrobno nakrájanú uhorku, vajce, soľ, mleté čierne korenie a zmes poriadne premiešame.
2.
Na pracovnú dosku si rozložíme alobal, vysypeme ho strúhankou a natrieme pripraveno zmesou. Do stredu poukladáme vajcia, pomocou alobalu zvinieme roládu a alobal na koncoch uzavrieme. Roládu pečieme vo vyhriatej rúre približne 40 minút. Potom roládu vyberieme, necháme chvíľu vychladnúť a pokrájame na plátky. Ihneď podávame.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.