Zaváraná kápia
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
kg
kápia
1
liter
voda
200
ml
ocot
1
PL
soľ
50
g
kryštálový cukor
150
ml
olej
3
ks
celé čierne korenie
postup
1.
Kápiu nakrájame na pásiky, hrubšie alebo tenšie, aké mate radi. Vodu, ocot, olej, korenie, cukor, soľ povaríme. keď to prevrie odstavíme.
2.
Do umytých fliaš poukladáme kapiu a zalejeme nálevom, ktorý sme si pripravili. Uzavrieme a strerilizujeme aspoň 6 minút. Nakoniec obrátime hore dnom.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.