FOTORECEPT: Čerešňová krtkova torta
12
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
ml
smotana na šľahanie
400
g
čerešne
400
g
detské piškóty
3
PL
čerešňová šťava
džem
postup
2.
Čerešne (ja som použila kompótové) odkôstkujeme a pridáme k šľahačke.
4.
Potom si polepíme asi 30 piškót kyslejším džemom.
5.
Misu vystelieme potravinovou fóliou a na začneme na spodok ukladať piškóty (skosenou časťou k stene). Potom si plnku rozdelíme na 3 časti a prvú časť dáme na vrstvu piškót. Potom poukladáme naplnené piškóty tesne vedľa seba.
6.
Postup opakujeme (na piškóty dáme krém, potom opäť piškóty a poslednú vrstvu krému).
7.
Zakončíme opäť poukladanými piškótami a prikryjeme prevysajúcou fóliou. Takto pripravenú tortu dáme do chladničky zachladiť na minimálne 6 hodín (najlepšie na 24 hodín).
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.