FOTORECEPT: Vyprážaný zeler vo vínovom cestíčku
3
porcie
36
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
400
g
zeler
soľ
citrónová šťava
1
ks
vajce
100
ml
biele víno
100
g
hladká múka
olej
postup
2.
Zeler nakrájame na plátky, osolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme postáť.
3.
Vajce vidličkou rozšľaháme, osolíme, prilejeme víno, pridáme múku a vypracujeme hladké, polohusté cestíčko.
4.
Namáčame v ňom plátky pripraveného zeleru.
5.
Vyprážame v rozpálenom oleji do ružova.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.