FOTORECEPT: Ražniči z jedného hrnca
4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové mäso
200
g
klobáska
100
g
slanina údená
2
ks
cibuľa
2
ks
paprika zeleninová
podľa chuti
soľ, korenie čierne mleté, rasca, grilovacie korenie, červená paprika mleté
700
g
zemiaky
podľa chuti
olej rastlinný
postup
3.
Postupujeme ako u klasického ražniči. Napicháme postupne všetky suroviny na špajle. Posypeme grilovacím korením, soľou.
4.
V kastróli na oleji osmahneme z každej strany špízy, spolu. Obraciame z každej strany.
5.
Potom, keď je mäso polomäkké, tak vhodíme do kastróla pokrájané zemiaky, podlejeme trochou vody a prikryté ďalej dusíme. Prisolíme, pridáme červenú mletú papriku,..
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.