Cigánska v žemli, FOTORECEPT
6
porcií
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
bravčová krkovička
cibuľa
bravčová masť
soľ
mleté čierne korenie
cesnaku
horčica
postup
Výborný obed či večera z vianocných trhov...
2.
Naklepeme ich, okraje trochu narežeme, aby sa rezeň pri vyprážaní nestáčal. Nesolíme, nekoreníme.
3.
Vložíme na rozpálenú bravčovú masť, prudko opečieme z jednej strany.
4.
Otočíme, potrieme roztlačeným cesnakom, osolíme a okoreníme. Na výpeku opražíme cibuľu nakrájanú na kolieska.
5.
Rezeň položíme na prekrojenú žemlu natretú horčicou, navrch dáme opraženú cibuľu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.