Polenta s parmezánom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
liter
mlieko
1
ČL
soľ
1
štipka
mletý muškátový oriešok
50
g
maslo
250
g
kukuričná múka
100
g
nastrúhaný parmezán
postup
1.
Do hrnca nalejeme mlieko, pridáme soľ, muškátový oriešok, maslo a pomaly privedieme do varu.
2.
Za stáleho miešanie prisypeme kukuričnú múku a uvaríme. Musíme dobre miešať, aby nám kaša neprihorela. Doba varenia je približne 50 minút. Ku koncu pridáme do kaše postrúhaný parmezán.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.