FOTORECEPT: Šošovicovo-cuketová dobrota
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cuketa
150
g
šošovica
3
ks
cibuľa
4
ks
cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
olej
postup
2.
Cuketu očistíme, vydlabeme vnútro a nakrájame na kocky. Pridáme k cibuľke a restujeme asi 5-7 minút.
3.
Madzitým si uvaríme šošovicu do mäkka a pridáme k cukete. Restujeme ďalších 5 minút.
5.
Na koniec nakrájame 4 rajčiny a vešte krátko orestujeme.
6.
Pridáme 1 PL indického korenia Masala a soľ. Podlejeme cca 1-2 dl vody a necháme dusiť, kým zmäkne cuketa.
7.
Na záver podľa chuti pridáme chilli korenie.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.