FOTORECEPT: Kakaový koláč s marhuľami a ríbezľami
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
vajce
3
PL
práškový cukor
3
PL
polohrubá múka
2
PL
kakao
podľa chuti
marhuľa
podľa chuti
ríbezle
postup
1.
Najskôr vyšľaháme sneh. Vyšľaháme žĺtky s cukrom do penista a postupne pridáme preosiatu múku (kypriaci prášok som nedala) Opatrne vmiešame tuhý sneh z bielkov. A nakoniec vmiešame kakao.
2.
Cesto vylejeme do vymastenej ohrúhlej formy, použila som s priemerom 24cm.
4.
A dáme upiecť v rozohriatej rúre ( plynový šporák tak asi na tretí stupeň) pečieme tých 35-40 minút. Po upečení skontrolujem pomocou špajdle, či je koláč upečený a keď sa nič nenalepí je to ok. Necháme dobre vychladnúť. Prajem dobrú chuť!
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.