Živánska s klobásou a slaninou
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
bravčová krkovička
500
g
zemiaky
2
ks
klobása
4
ks
cibuľa
5
strúčikov
cesnaku
100
g
slanina
2
PL
olej
sladká a štipľavá mletá paprika
mleté čierne korenie
soľ
rasca
postup
1.
Zemiaky ošúpeme a pokrájame na plátky, rovnako aj krkovičku a klobásu, ktoré pokrájame na kocky.
2.
Cibuľu pokrájame na kolieska a slaninu na pásiky. Zmiešame so zemiakmi, mäsom a klobásou, pretlačeným cesnakom. Osolíme, okoreníme, opaprikujeme a posypeme rascou.
3.
Zmes rovnomerne dáme do alobalu, zabalíme a pečieme na grile okolo 45 minút.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.