Bravčovina na rozmaríne
4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové stehno
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
KL
sušený rozmarín
štipiek
mletá červená paprika
1
stonka
rozmarín
1
KL
korenie na pečené mäso
trochu
olej
postup
1.
Mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na porcie. Osolíme, okoreníme, poprášime mletou červenou paprikou, sušeným rozmarínom a pokvapkáme olejom. Dobre premiešame a necháme marínovať aspoň 30 minút na chladnejšom mieste.
2.
Ochutené mäso uložíme na vymastený plech, popicháme rozmarínom., pokvapkáme olejom a v rozohriatej rúre upečieme.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.