Diabolská morčacina
4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
PL
kremžská horčica
2
PL
mangové čatní
2
PL
worchesterská omáčka
1/4
ČL
mletá paprika
3
PL
pomarančová šťava
1
ks
čili paprička možno vynechať
2
PL
olivový olej
450
g
morčacie prsia
1
ks
cibuľa
1
ks
zelená paprika
1
ks
červená paprika
1
ks
žltá paprika
1
strúčik
cesnaku
postup
1.
Dôkladne premiešame horčicu s čatní, worcesterskou omáčkou, paprikou, pomarančovou šťavou a čili papričkou (ak sme sa pre ňu rozhodli).
2.
V panvici alebo vo woku rozohrejeme olej, pridáme mäso nakrájané na hrubšie pásiky, prudko opražíme dohneda. Potom ho vyberieme, zakryjeme a odložíme na teplé miesto.
3.
Po panvice pridáme cibuľu a pražíme 2-3 minúty. Primiešame všetky papriky pokrájané na pásiky a cesnak, stále miešame a pražíme 3-4 minúty, kým zelenina nezmäkne.
4.
Napokon primiešame horčicovú zmes a pridáme mäso. Varíme 5 minút, kým morčacina nezačne bublať. Mäso musí dôkladne prevrieť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.