Teriyaki kura
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
kuracie prsia
2
PL
víno sake
4
PL
sójová omáčka
4
PL
sladké ryžové víno
2
PL
cukor
1
PL
strúhaný zázvor
2
PL
olej
postup
1.
Kuracie prsia narežeme na 5 cm plátky. V antikorovej nádobe zmiešame všetky suroviny a kura marinujeme asi 1 hodinu v chladničke.
2.
Potom na panvici rozpálime oheň a dáme tam kuracie prsia. Z každej strany opekáme dohneda. Prilejeme marinádu a dusíme prikryté domäkka.
3.
Kura vyberieme a omáčku ešte necháme variť, aby zhustla. Nakoniec ho touto omáčkou ešte prelejeme.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.