Pridať recept

Pestrý zeleninový tanier

ingrediencie

3 ks
baklažán
1 PL
soľ
250 g
zemiaky
500 g
cuketa
2 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnaku
1/2 šálka
olivový olej
0,375 litrov
mäsový vývar
2 ks
paradajka
1 ks
chilli paprika
1 balíček
šampiňóny

postup

1.
Baklažány olúpeme, nakrájame, potrieme soľou a necháme 1 hodinu odležať.
 
2.
Zemiaky nakrájame so šupkou na polovičky. Cukety umyjeme a nakrájame. Cibuľu a cesnak olúpeme a nakrájame na veľmi malé kocky. Baklažány opláchneme, necháme odkvapkať a zmiešame so zemiakmi, cuketami a korením.
3.
V hrnci rozohrejeme olej a na ňom podusíme cibuľu. Pridáme soľ, korenie, mäsový vývar a zeleninu. Dusíme pod pokrývkou. Poprášime petržlenovou vňaťou. Paradajky opláchneme a nakrájame na kúsky. Po asi 30 minútach varu odstavíme z platne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať