Holandský hydinový šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
350
g
kuracie mäso
1
konzerva
kukurica
1
ks
mrkva
1
balíček
cherry paradajky
1
ks
hlávkový šalát
Nálev
3
PL
šľahačka
2
PL
majonéza
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
štipiek
kari korenie
postup
1.
Kuracie mäso, šunku a syr nakrájame na rovnako dlhé kúsky.
2.
Paradajky naprieč nakrojíme. Šalát umyjeme, očistíme a natrháme na malé kúsky. Dáme ho ako podklad na 4 malé tanieriky alebo na veľký podnos.
3.
Šľahačku v miske ušľaháme na hustotu krému, vmiiešame majonézu a podľa chuti pridáme soľ, korenie a kari.
4.
Kuracie mäso, šunku a syr opatrne pomiešame a dáme na šalát. Misu obložíme kúskami paradajok. Nálev podávame osobitne.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.