Omeletové slimáky
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
vajce
0,063
litrov
mlieko
60
g
hladká múka
40
g
tuk
soľ
postup
Vajce vymiešame s mliekom a soľou a po kúskoch zamiešame aj múku. Na panvici rozpálime tuk, vlejeme cesto a omeletu upečieme z oboch strán dozlata. Pred podávaním omeletu stočíme a nakrájame na slimáky. Podávame ich ako vložka do mäsitých vývarov. Pred vložením do polievky, môžeme slimáky ešte vypražíť, aby boli chrumkavé.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.