Bageta s kuracím mäsom a zeleninou
2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
bageta
200
g
kuracie prsia
2
ks
jarná cibuľka
50
g
majolenka
1
PL
dijonská horčica
1
ks
červená paprika
4
plátky
hlávkový šalát
štipiek
soľ
štipiek
mleté biele korenie
štipiek
mletá červená paprika
trochu
olej
postup
1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky. Jarnú cibuľku očistíme,nakrájame na kolieska a opražíme v panvici na rozohriatom oleji. Pridáme mäso, osolíme,okoreníme a opečieme z oboch strán.
2.
Mäso za stáleho miešania upečieme doružova. Tesne pred dopečením ho posypeme červenou paprikou a nadrobno pokrájanou striedkou z bagety, ktorú sme si vydlabali. Mäsovú zmes vyberieme na tanier a kuchynskou utierkou ju zbavíme tuku.
3.
Prekrojenú bagetu natrieme tenkou vrstvou majolky zmiešanou s horčicou. Ďalej naložíme umyté šalátové listy a opečené kuracie mäso. Navrch poukladáme na rezančeky nakrájanú červenú papriku. Bagetu zakryjeme druhou častou a môžeme ju nechať v celku alebo rozkrojiť na 4 časti.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.