Rybie filé so šampiňónmi a cherry paradajkami
3
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
rybie filé
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
mletá rasca
1
PL
citrónová šťava
1
ks
jarná cibuľka
100
ml
biele víno
100
g
šampiňóny
100
g
cherry paradajky
trochu
maslo
trochu
zápražka
1
ks
žĺtok
postup
1.
Filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme jarnou cibuľkou nakrájanou na kolieska. Dáme do maslom vymasteného pekáča, podlejeme bielym vínom a vložíme do rúry.
2.
Na panvici rozpustíme maslo, pridáme na plátky nakrájané šampiňóny a nasekanú cibuľu, osolíme a posypeme rascou. Zápražku zalejeme vodou, vmiešame žĺtok a dochutíme.
3.
Podusené šampiňóny navrstvíme na filé spolu so cherry paradajkymi, zalejeme omáčkou a krátko zapečieme. Podávame so zemiakmi.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.