Pečené plnené zemiaky s mäsom
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
kg
zemiaky
olej
soľ
trochu
rasca
Plnka
1
kg
bravčový bôčik
20
g
soľ
10
g
mletá červená sladká paprika
5
g
mletá štipľavá červená paprika
trochu
mleté čierne korenie
trochu
drvená rasca
2
strúčiky
cesnaku
nastrúhaný syr
postup
1.
Mäso a cesnak zomelieme, pridáme k nemu všetky koreniny, soľ, premiešame a necháme odležať.
2.
Zemiaky dobre umyjeme, zvnútra ich vydlabeme. Potom ich naplníme mäsovou plnkou. Zemiaky dáme na vymastený plech. Osolíme, posypeme rascou, pokvapkáme olejom a dáme piecť do vyhriatej rúry. Pred koncom posypeme zemiaky syrom a dáme ešte na chvíľu zapiecť.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.