Bravčové medailónky
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové stehno
3
PL
olej
1
ks
vajce
1
PL
solamyl
5
strúčikov
cesnaku
soľ
1
štipka
cukor
trochu
majorán
trochu
vegeta
olej na opekanie
postup
1.
Bravčové stehno nakrájame na menšie medailónky, ktoré potrieme prelisovaným cesnakom.
2.
Zvyšný cesnak, olej, vajce, cukor, solamyl a korenie zmiešame na marinádu. Ňou potrieme pripravené medailónky a necháme ich dva dni odležať v chlade. Potom ich opekáme na rozohriatom oleji.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.