Baranie rebierka na spôsob Carignam
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
8
ks
baranie rebierka
100
g
strúhanka
100
g
bravčová masť
50
g
parmezán
50
g
hladká múka
15
g
maslo
3
dl
paradajková omáčka
2
ks
vajce
1
ks
citrón
soľ
postup
1.
Rebierka si dôkladne očistíme a jemne naklepeme, no nezabudneme aj posoliť. Obalíme v múke, rozšľahaných vajciach a strúhanke s postrúhaným parmezánom. Napokon opečieme z obidvoch strán na rozpálenej masti a vypražíme do zlatistá.
2.
Na tanier podávame s pokvapkaným roztopeným maslom, koleskom citróna a ešte zemiakovú kašu. Paradajkovú omáčku podávame osobitne.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.