Teľacie rezne na parížsky spôsob
25
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
teľacie stehno
2
ks
vajce
1,5
dl
mlieko
100
g
hladká múka
50
g
zelený hrášok
50
g
maslo
olej
soľ
postup
Mäso si pokrájame na rezne, naklepeme odblaníme a osolíme. Cestíčko si pripravíme z nasledujúcich vecí: múka vajca, mlieko. Do cesta zamiešame hrášok, ktorý si najprv povaríme v slanej vode. Rezne obalíme práve v tomto cestíčku a na oleji vypražíme do zlatistá. K hotovému jedlu pridávame francúzsky šalát a rozličnú zeleninu. Napokon môžeme ešte pokvapkať roztopeným maslom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.