Francúzska bublanina s jablkami
4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
75
g
hladká múka
75
g
krupicový cukor
3
ks
vajce
300
ml
nízkotučné mlieko
1
PL
ovocný destilát
450
g
jablko
1
KL
mletá škorica
postup
1.
Pripravíme si väčšiu misu. Dáme do nej polovicu cukru, múku, a polovicu mlieka. Všetko prešľaháme. Potom pridáme zvyšok mlieka a ovocný destilát podľa vlastnej chuti. Všetko vypracujeme na hladké cesto.
2.
Ošúpané a očistené jablká pokrájame na hrubšie plátky. Navrstvíme ich na dno zapekacej misy. Všetko posypeme koreninami a ostatkom cukru. Celé zalejeme cestom. Pečieme približne pol hodiny, dokým nezíska zlatistú farbu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.